Foder 49 varer

Underkategorier

 • Tørfoder
 • Barf

  Hvis vi skal være helt ærlige...

  Så er hunde og katte jo ikke født til at spise tørfoder!

  I millioner af år (og frem til introduktionen af tørfoderet) har hunden og kattens primære foder bestået af rå, uforarbejdet føde, byttedyr, ådsler - og rester fra vores middagsbord.

  Hjørnestenen i RigtigHundemad er derfor deres BARF-produkter: Råt kød! Altså mad, der er udviklet og tilpasset hunden og kattens genetik og fysiologi, og ikke nødvendigvis udviklet til hundeejerens bekvemmelighed.

  - og bare rolig, hundene bliver ikke et blodtørstige rovdyr af at få råt kød, de bliver bare sunde og glade!

  RigtigHundemad har en lang række lækre kødprodukter, så der er nok at vælge imellem for at give vores firbenede venner en naturlig, sund, nærende og varieret kost. De har ved udvælgelsen af deres kød lagt stor vægt på kvaliteten, for det er af stor vigtighed for dem, at der er dyrevelfærd hele vejen til madskålen. De benytter således kun kød godkendt til human ernæring og de bestræber sig på at dyrene har haft et værdigt liv. Det meste kommer fra Danmark, mens rensdyr er fra Nordsverige og hjort er fra de store skove i Bayern i Sydtyskland. Deres produktionsenhed drives udelukkende af solenergi, hvilket i sig selv er en bedrift med tanke på, at arbejdstemperaturen er temmelig langt under frysepunktet.

  Rigtig hundemad er i det hele taget meget stolte af deres BARF-produkter; Rigtig hundemad gør deres bedste for at gøre det helt rigtige!

 • Vådfoder
 • Kosttilskud
 • Stop madspild

  I denne kategori finder du vare der er ved at løbe på dato. Tilbuddet gælder kun så længe lager haves. Ønsker du at få en udløbsdato oplyst er du mere end velkommen til at kontakte mig på info@tvillinghoj.dk

pr. side
Viser 1 - 12 af 49
Viser 1 - 12 af 49