Tørfoder 57 varer

Underkategorier

 • Kingsmoor

  Kingsmoor er sund dansk mad til din hund og kat. Kingsmoor’s Pure serie er 100 % kornfri, uden konserveringsmidler og farvestoffer. I kattemaden er der for eksempel et meget højt indhold af kød - og i hundemaden er din hund altid godt dækket ind med et højt indhold af de fede fedtsyrer.

  Et væld af sunde urter giver en delikat smag og fantastisk duft til kødet, som din hund og kat ikke kan stå for. De fleste af urterne kan du selv finde vildtvoksende i den danske flora. Stædighed og en kompromisløs holdning til råvarekvalitet har banet vejen for Kingsmoor, som blev grundlagt i Bjerringbro i 2005. De danske rødder stikker dybt, og Kingsmoor sætter en stor ære i, at produktionen foregår i Danmark, og at der bruges lokale eller regionale råvarer. Det er din sikkerhed for en høj kvalitetskontrol.

  Bag Kingsmoor står i dag en række ildsjæle, dygtige fagfolk og specialister. De sørger for, at maden til din hund og kat bliver udviklet og tilberedt efter alle kunstens regler, så den smager, dufter og knaser godt.

 • Harmony

  Harmony er et super premium fuldfoder som er korn- og glutenfrit. Fuldfoder af naturlige råvarer. Fri fra sojaprodukter, konserveringsmidler, farvestoffer og smagsforstærkere. Harmony giver din hund en god mavefornemmelse!

 • Faunakram

  Faunakram er kvalitets foder til hunde og katte. Faunakram bruger fersk kød ved tilberedelse og har en version med korn og flere der er kornfri til en god pris.

 • Optimanova

  Optimanova indeholder kun naturlige ingredienser. Den friske fisk kommer fra Atlanterhavet og det friske kød er nøje udvalgt fra de bedste spanske farme.
  Alt kød der bliver brugt i Optimanova foder kommer fra steder der også sælger kød til human brug.
  Foderpillerne er tørret via et lav-temperatur system der sørger for at der ikke sker en denaturering de mange nærrigsstoffer.
  Der anvendes ikke kunstige smagsstoffer, farve eller antioxidanter.
  Der findes to udgaver af Optimanova hundefoder:
  Optimanova med kartoffel som er kornfri og findes med laks, kanin og kylling.
  Optimanova med ris som findes med kylling.

 • Dado
pr. side
Viser 1 - 12 af 57
Viser 1 - 12 af 57