Tørfoder 14 varer

Underkategorier

 • Eden kornfrit hundefoder

  Eden hundefoder er designet til at matche den naturlige diæt så meget som muligt. Eden hundefoder indeholder 15 - 20 % frugt og grønt, som er en del af den naturlige diæt og spiller en vigtig rolle i mellem god sundhed, topkondition og hundens generelle sundhed.

  Det friske kød, tørret kød og fedtindhold, Eden bruger, produceres udelukkende fra dyr, der er anset for at være egnet til menneskelig konsum, og produceres i kategori 3-faciliteter. Alle frugter og grøntsager, der anvendes i Eden-fødevarer, er ligeledes godkendt til menneskeføde.

  Eden hundefoder garanterer at at de kun bruger fødevarer der er 100% naturlige. Det vil aldrig være korn, kornprodukter, fyldstoffer, animalske derivater, sødemidler eller aromastoffer i Eden hunde eller katte foder. Alle ingredienser er dyrket/avlet/fanget i  Storbritannien, og intet er skjult på varedeklarationen.


  Eden fås både knasende foderpiller og med semi-moist foderpiller der især er velegnet til kræsne hunde eller hunde med dårlige tænder. Jeg kan også klart anbefale foderet der er semi-moist som godbidder.

  Et kornfrit hundefoder som din hund vil elske!

 • Kingsmoor

  Kingsmoor er sund dansk mad til din hund og kat. Kingsmoor’s Pure serie er 100 % kornfri, uden konserveringsmidler og farvestoffer. I kattemaden er der for eksempel et meget højt indhold af kød - og i hundemaden er din hund altid godt dækket ind med et højt indhold af de fede fedtsyrer.

  Et væld af sunde urter giver en delikat smag og fantastisk duft til kødet, som din hund og kat ikke kan stå for. De fleste af urterne kan du selv finde vildtvoksende i den danske flora. Stædighed og en kompromisløs holdning til råvarekvalitet har banet vejen for Kingsmoor, som blev grundlagt i Bjerringbro i 2005. De danske rødder stikker dybt, og Kingsmoor sætter en stor ære i, at produktionen foregår i Danmark, og at der bruges lokale eller regionale råvarer. Det er din sikkerhed for en høj kvalitetskontrol.

  Bag Kingsmoor står i dag en række ildsjæle, dygtige fagfolk og specialister. De sørger for, at maden til din hund og kat bliver udviklet og tilberedt efter alle kunstens regler, så den smager, dufter og knaser godt.

 • Optimanova

  Optimanova indeholder kun naturlige ingredienser. Den friske fisk kommer fra Atlanterhavet og det friske kød er nøje udvalgt fra de bedste spanske farme.
  Alt kød der bliver brugt i Optimanova foder kommer fra steder der også sælger kød til human brug.
  Foderpillerne er tørret via et lav-temperatur system der sørger for at der ikke sker en denaturering de mange nærrigsstoffer.
  Der anvendes ikke kunstige smagsstoffer, farve eller antioxidanter.
  Der findes to udgaver af Optimanova hundefoder:
  Optimanova med kartoffel som er kornfri og findes med laks, kanin og kylling.
  Optimanova med ris som findes med kylling.

pr. side
Viser 1 - 12 af 14
Viser 1 - 12 af 14