Tilbud

Katalog

Tilstand
Producent
Godbidder

Smagfulde godbidder til hunde i alle størrelser og aldre

En lækker hundegodbid skal være spændende og smagfuld. Den lækre godbid til hunden er uundværlig til træning, gåturen, jogging eller til alm. belønning i dagligdagen. Hos Tvillinghøj finder du godbidder til alle hunde i alle aldre og størrelser. Vi har korn- og glutenfri hundegodbidder, go...

Smagfulde godbidder til hunde i alle størrelser og aldre

En lækker hundegodbid skal være spændende og smagfuld. Den lækre godbid til hunden er uundværlig til træning, gåturen, jogging eller til alm. belønning i dagligdagen. Hos Tvillinghøj finder du godbidder til alle hunde i alle aldre og størrelser. Vi har korn- og glutenfri hundegodbidder, godbidder der er fremstillet af tørret kød, godbidder til hunde uden farvestoffer og konserveringsmidler samt bløde hundegodbidder. Leder du efter den perfekte godbid – så finder du den hos Tvillinghøj.

Godbidder til alle behov

Hos Tvillinghøj finder du hundegodbidder fra mange forskellige leverandører som f.eks. KW, Tikki, og WOOLF og i mange forskellige prisklasser. Til hundeejeren der bruger mange godbidder har vi 3 kg poser med lækre hundegodbidder med smag af enten kylling, fisk eller okse. Flere af vores godbidder kommer i praktiske spande eller i poser med genluk. WOOLF godbidder er fremstillet af tørret kød og er uden konserveringsmidler samt farvestoffer, og flere af vores godbidder fra bla. Tikki og KW er korn- og glutenfri. Vi har hundegodbidder til som er tilpasset til små hunde samt hvalpe og godbidder til store hunde. Alle vores godbidder kan klippes eller brækkes i mindre stykker hvis dette ønskes.

Gode råd fra hundetræneren

Til træning og gåturen er det en god ide at have flere små forskellige godbidder med. Det er vigtigt at godbidderne er let at komme til for hundeføreren, enten i en let tilgængelig lomme eller i en godbidtaske.

Mere

Godbidder 30 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 30
Viser 1 - 12 af 30