Tilbud

Hunde

Man skal aldrig gå ned på hundeudstyr
Hos Tvillinghøj finder du alt til hunden. Vi har hundeskåle, hundesenge, træningsartikler, pelspleje produkter til hund, hundetegn, hundegodbidder, hundefoder og meget mere.
Leder du efter et stort udvalg af naturlige hundesnacks og hundegodbidder går du ikke forgæves hos os. Vi har både tørfoder og vådfoder ...

Man skal aldrig gå ned på hundeudstyr
Hos Tvillinghøj finder du alt til hunden. Vi har hundeskåle, hundesenge, træningsartikler, pelspleje produkter til hund, hundetegn, hundegodbidder, hundefoder og meget mere.
Leder du efter et stort udvalg af naturlige hundesnacks og hundegodbidder går du ikke forgæves hos os. Vi har både tørfoder og vådfoder som din hund vil elske. Vores udvalg af hundesenge indeholder hundepuder, tæpper til hunde og hundesenge i både plastisk og træ. Vi lægger vægt på at have et bredt sortiment af både hundeudstyr og hundetilbehør af bedste kvalitet til gode priser. Hos Tvillinghøj kan du altid få personlig og professionel rådgivning af uddannet hundetræner og dyrepasser. Vi  hunde.

Kun det bedste er godt nok til din hund  
Mange hunde har enten behov for eller godt af forskellige former for kosttilskud. Vi har lakseolie, duoolie, men også fodersovs til de kræsne hunde. Hurtta, Buster og Siccaro er nogle af de mærker du finder i vores kategori for hundeovertøj. Vi har hundedækkener, regnjakker og hundestriktrøjer til alle årstider og alle størrelser hunde. Hos Tvillinghøj ved vi, at det er vigtigt med den rigtige line, det flotte halsbånd og hundeselen med den rigtige pasform. Derfor lægger vi vægt på at have et stort udvalg af hundeartikler, så du nemt kan finde alt det du leder efter ét sted. Vi har hundelegetøj og aktiveringslegetøj til alle behov i ukendte og kendte mærker som Kong, Chuckit, Starmark og Tug-E-Nuff.

Gode råd fra hundetræneren
De fleste hundehvalpe, unghunde, pubertetshunde og voksne hunde elsker legetøj som f.eks. bolde, bamser eller noget der kan bruges til trækkeleg. Legetøj kan give mere intensitet i ens træning og man kan med stor fordel have noget træningslegetøj, som hunden kun har adgang til under træning.
Har man fået hvalp anbefaler vi at have gode produkter til lugtfjernelse som f.eks. NATUR-ligt RENT og Chew Stopper til at stoppe tygning i uønskede ting.

Mere

Hunde 358 varer

Underkategorier

 • Foder
 • Træning
 • Hundesnacks

  Din hund elsker at få belønning
  Hunde elsker at få en belønning, om det er en hurtigt spist godbid eller om det er en snack med længere tyggetid. En lækker godbid kan gøre gåturen meget sjovere for både hund og ejer, da det ofte er lettere at få hundens opmærksomhed med en spændende godbid, og til træning er den lækre godbid uundværlig.  Snacks som f.eks. tyggeben og tørret kød med længere tyggetid er med til at opretholde en sund mundhygiejne og flotte tænder hos din hund. Naturlige godbidder og snacks er uden tilsætningsstoffer og kan med fordel bruges som kosttilskud til den daglige fodring.

  Vores sortiment er nøje udvalgt
  Hos Tvillinghøj finder du et stort udvalg af hundesnacks, hundegodbidder og kødben til hunde, hundehvalpe og unghunde. Vi har mange forskellige smagsvarianter – oksekød, hjortekød, andekød, hestekød og fisk, i forskellige prisklasser og fra forskellige producenter. Hvad enten du foretrækker at belønne din hund med en smagfuld, kraftig, blød, tør eller frugtig variant, er der mulighed for at finde den helt rigtige snack til din hund her.  Mange af vores hundegodbidder er uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og 100% glutenfri.

  Gode råd fra hundetræneren
  Ved indlæring af nye øvelser eller til træning nye steder kan det være en stor fodel at bruge ekstra lækre godbidder. Skal hunden lære at gå pænt i snor er det også en fordel at bruge bløde godbidder som hurtigt er spist. På den må bruger hunden ikke lang tid på at tygge og derved glemmer hvad i trænede, dette gælder især for hvalpe. Husk at justere mængden af hundens foder, hvis der er givet mange godbidder eller snacks.

 • Liner, seler og halsbånd
 • Hygiejne og pleje
 • Senge og tæpper
 • Skåle og opbevaring
 • Transport
 • Hundeovertøj
 • Sikkerhed
 • Hundetegn
 • Rengøringsartikler
 • Legetøj og aktivering
pr. side
Viser 1 - 12 af 358
Viser 1 - 12 af 358