Tilbud

Seler

Find den rigtige sele til din hund hos Tvillinghøj
At have den rigtige sele til sin hund er uundværligt. En lækker hundesele kan gøre en gåtur meget sjovere og beskytter samtidig din hunds krop. Det er vigtigt at finde en sele med den rigtige pasform og hos Tvillinghøj finder du et stort udvalg af hundeseler til hundehvalpe, unghunde og voksne hu...

Find den rigtige sele til din hund hos Tvillinghøj
At have den rigtige sele til sin hund er uundværligt. En lækker hundesele kan gøre en gåtur meget sjovere og beskytter samtidig din hunds krop. Det er vigtigt at finde en sele med den rigtige pasform og hos Tvillinghøj finder du et stort udvalg af hundeseler til hundehvalpe, unghunde og voksne hunde. Vi har flere hundeseler til hunde der trækker, når de går tur, som beskytter hunden og giver mindre belastning for både hunden og hundeejeren. Men du finder også hundeseler til bil, der også kan bruges som almindelig gåsele.

Stort udvalg i hundeseler
Hos Tvillinghøj ligger vi vægt på at have et stort udvalg i seler, for at give vores kunder mulighed for at finde den rigtige sele til deres hund. Vi har refleksseler, gåseler, bilseler, antitrækseler og hvalpeseler. Vi har mange forskellige mærker som Ruffwear, Freedog, KW, EzyDog, Hurtta mf. Du finder også polstrede seler, nylonseler og seler med brystplader der beskytter hunden. De fleste af vores seler findes i mange flotte farver og flere findes i farver der giver bedre synlighed i de mørke tider.

Gode råd fra hundetræneren
Det er vigtigt, at hundens sele sidder godt og ikke gnaver nogle steder. Er det en hvalpesele man leder efter, skal man lægge vægt på, at hunden kan passe den når man køber den og ikke først 3 uger efter. En for stor sele kan give gnavesår og man kan risikere at hvalpe kan krænge sig ud af selen.
Har man en hund der trækker på gåturen anbefaler vi en sele, hvor man kan fastsætte snoren på hundens bryst. Dette mindsker trækket betydeligt, uden at det bliver ubehageligt for hunden og du får samtidig mulighed for at belønne hunden for at gå pænt. Seler som Ruffwear, Freedog og KW tilbyder denne funktion.

Mere

Seler 7 varer

Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7