Liner, seler og halsbånd 19 varer

Underkategorier

 • Seler

  Find den rigtige sele til din hund hos Tvillinghøj
  At have den rigtige sele til sin hund er uundværligt. En lækker hundesele kan gøre en gåtur meget sjovere og beskytter samtidig din hunds krop. Det er vigtigt at finde en sele med den rigtige pasform og hos Tvillinghøj finder du et stort udvalg af hundeseler til hundehvalpe, unghunde og voksne hunde. Vi har flere hundeseler til hunde der trækker, når de går tur, som beskytter hunden og giver mindre belastning for både hunden og hundeejeren. Men du finder også hundeseler til bil, der også kan bruges som almindelig gåsele.

  Stort udvalg i hundeseler
  Hos Tvillinghøj ligger vi vægt på at have et stort udvalg i seler, for at give vores kunder mulighed for at finde den rigtige sele til deres hund. Vi har refleksseler, gåseler, bilseler, antitrækseler og hvalpeseler. Vi har mange forskellige mærker som Ruffwear, Freedog, KW, EzyDog, Hurtta mf. Du finder også polstrede seler, nylonseler og seler med brystplader der beskytter hunden. De fleste af vores seler findes i mange flotte farver og flere findes i farver der giver bedre synlighed i de mørke tider.

  Gode råd fra hundetræneren
  Det er vigtigt, at hundens sele sidder godt og ikke gnaver nogle steder. Er det en hvalpesele man leder efter, skal man lægge vægt på, at hunden kan passe den når man køber den og ikke først 3 uger efter. En for stor sele kan give gnavesår og man kan risikere at hvalpe kan krænge sig ud af selen.
  Har man en hund der trækker på gåturen anbefaler vi en sele, hvor man kan fastsætte snoren på hundens bryst. Dette mindsker trækket betydeligt, uden at det bliver ubehageligt for hunden og du får samtidig mulighed for at belønne hunden for at gå pænt. Seler som Ruffwear, Freedog og KW tilbyder denne funktion.

 • Halsbånd
 • Liner
 • Ruffwear

  Ruffwear gør din hund klar til eventyr
  Alle Ruffwear produkter er inspireret af udendørsaktiviteter som backpacking, skiløb, lange gåture, mountain biking mm. Missionen for Ruffwear produkter er at vores firbenede venner kan følge os på vores eventyr overalt.
  Ruffwear har alt hvad man behøver til det næste eventyr: hundeseler, hundehalsbånd, hundeliner, sko til hunde, hundedækkener, hundeskåle, redningsveste og rygsække til hunde. Deres materialer er testet til at kunne modstå naturens påvirkninger, og har en høj grad af sikkerhed og komfort.

  Flotte farver og flere funktioner til den kvalitetsorienteret hundeejer
  På Ruffwear Front Range sele til hunde, er det muligt at fastgøre linen på brystet og man får derved en antitræk funktion. Ruffwear Web Master hundesele gør det muligt at løfte hunden op i håndtaget på ryggen og man har derved mulighed for at hjælpe sin hund på turen.
  Alle seler, halsbånd og liner fås i flotte farver og er af høj kvalitet og de foldbare vandskåle er lette at have med på turen. Ruffwear Front Range førerline har et ”trafik håndtag” nede ved karabinhagen, der giver føreren mulighed for at have hunden tæt på sig bla. ved krydsning af veje.

  Gode råd fra hundetræneren:
  RuffwearFront Range hundesele er perfekt til hunde der trækker på gåturen. Det er muligt at bruge selen som en antitræksele ved at fastgøre karabinhagen på hundens bryst. Dette nedsætter hundens stressniveau og hunden har ikke hele sin styrke at trække med. Det giver føreren mulighed for at give hunden flere belønninger for at gå pænt. Mangler du en ny træningsline er Ruffwear Knot-A-førerline et sikkert valg.

 • Hurtta
 • DOG Copenhagen

  DOG Copenhagen er inspireret af det aktive liv med vores firbenede venner.  Der kun anvendt de bedst mulige materialer og komponenter velegnet til krævende anvendelse på træningsbanen, trekking i skoven og i særdeleshed til de daglig eventyr og udflugter i byens gader og parker.

  Liner, halsbånd og seler med antitræk funktion findes i flere størrelser og mange flotte farver. Med DOG Copenhagen er din hund klar til alt.

pr. side
Viser 1 - 12 af 19
Viser 1 - 12 af 19