Tilbud

Glutenfri godbidder og snacks

Lækre glutenfri godbidder til hunde
Tvillinghøj har et stort udvalg af hundegodbidder som er kornfri eller glutenfri. Så hvis din hund har allergi, eller måske bare elsker disse glutenfrie godbidder pga. deres høje proteinindhold, kan du nemt finde en allergivenlig eller fedtfattig godbid til din hund her. Vi har hundegodbidder fra bla. Tikki og ...

Lækre glutenfri godbidder til hunde
Tvillinghøj har et stort udvalg af hundegodbidder som er kornfri eller glutenfri. Så hvis din hund har allergi, eller måske bare elsker disse glutenfrie godbidder pga. deres høje proteinindhold, kan du nemt finde en allergivenlig eller fedtfattig godbid til din hund her. Vi har hundegodbidder fra bla. Tikki og Kingsmoor som ikke fedter i lommen og derfor er perfekte til f.eks. træning eller gåturen. Vi har også naturlige godbidder uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer med 100 % kød fra bla. WOOLF. Og tro mig: dem vil din hund elske!

Hundegodbidder i mange forskellige smagsvarianter
Blandt vores sortiment af hundegodbidder finder du mange smagsvarianter som f.eks. hest, and, vildt, lam og struds, så der er noget til en hver smag og enhver størrelse. Glutenfri godbidder til hunde har en stærk kødsmag og er perfekte til hvalpen eller den voksne hund. Din hund skal have kvalitet, men til en rimelig pris. Derfor finder du her naturlige hundegodbidder med 100 % rent kød i enten en hård, blød eller fugtig variant – alt sammen uden at koste en bondegård.

Gode råd fra hundetræneren
Glutenfri hundegodbidder er perfekte som træningsgodbidder. Du kan med fordel bruge flere forskellige smagsvarianter i en træningssession.
Husk at justere hundens fodermængde, hvis du har givet hunden mange godbidder. Og sørg for at din hund altid har adgang til frisk vand.

Mere

Glutenfri godbidder og snacks 32 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 32
Viser 1 - 12 af 32