Hundesnacks

Din hund elsker at få belønning
Hunde elsker at få en belønning, om det er en hurtigt spist godbid eller om det er en snack med længere tyggetid. En lækker godbid kan gøre gåturen meget sjovere for både hund og ejer, da det ofte er lettere at få hundens opmærksomhed med en spændende godbid, og til træning er den lækre godbid uundværlig.  Snacks s...

Din hund elsker at få belønning
Hunde elsker at få en belønning, om det er en hurtigt spist godbid eller om det er en snack med længere tyggetid. En lækker godbid kan gøre gåturen meget sjovere for både hund og ejer, da det ofte er lettere at få hundens opmærksomhed med en spændende godbid, og til træning er den lækre godbid uundværlig.  Snacks som f.eks. tyggeben og tørret kød med længere tyggetid er med til at opretholde en sund mundhygiejne og flotte tænder hos din hund. Naturlige godbidder og snacks er uden tilsætningsstoffer og kan med fordel bruges som kosttilskud til den daglige fodring.

Vores sortiment er nøje udvalgt
Hos Tvillinghøj finder du et stort udvalg af hundesnacks, hundegodbidder og kødben til hunde, hundehvalpe og unghunde. Vi har mange forskellige smagsvarianter – oksekød, hjortekød, andekød, hestekød og fisk, i forskellige prisklasser og fra forskellige producenter. Hvad enten du foretrækker at belønne din hund med en smagfuld, kraftig, blød, tør eller frugtig variant, er der mulighed for at finde den helt rigtige snack til din hund her.  Mange af vores hundegodbidder er uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og 100% glutenfri.

Gode råd fra hundetræneren
Ved indlæring af nye øvelser eller til træning nye steder kan det være en stor fodel at bruge ekstra lækre godbidder. Skal hunden lære at gå pænt i snor er det også en fordel at bruge bløde godbidder som hurtigt er spist. På den må bruger hunden ikke lang tid på at tygge og derved glemmer hvad i trænede, dette gælder især for hvalpe. Husk at justere mængden af hundens foder, hvis der er givet mange godbidder eller snacks.

Mere

Hundesnacks 77 varer

Underkategorier

 • Glutenfri godbidder og...

  Lækre glutenfri godbidder til hunde
  Tvillinghøj har et stort udvalg af hundegodbidder som er kornfri eller glutenfri. Så hvis din hund har allergi, eller måske bare elsker disse glutenfrie godbidder pga. deres høje proteinindhold, kan du nemt finde en allergivenlig eller fedtfattig godbid til din hund her. Vi har hundegodbidder fra bla. Tikki og Kingsmoor som ikke fedter i lommen og derfor er perfekte til f.eks. træning eller gåturen. Vi har også naturlige godbidder uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer med 100 % kød fra bla. WOOLF. Og tro mig: dem vil din hund elske!

  Hundegodbidder i mange forskellige smagsvarianter
  Blandt vores sortiment af hundegodbidder finder du mange smagsvarianter som f.eks. hest, and, vildt, lam og struds, så der er noget til en hver smag og enhver størrelse. Glutenfri godbidder til hunde har en stærk kødsmag og er perfekte til hvalpen eller den voksne hund. Din hund skal have kvalitet, men til en rimelig pris. Derfor finder du her naturlige hundegodbidder med 100 % rent kød i enten en hård, blød eller fugtig variant – alt sammen uden at koste en bondegård.

  Gode råd fra hundetræneren
  Glutenfri hundegodbidder er perfekte som træningsgodbidder. Du kan med fordel bruge flere forskellige smagsvarianter i en træningssession.
  Husk at justere hundens fodermængde, hvis du har givet hunden mange godbidder. Og sørg for at din hund altid har adgang til frisk vand.

 • Godbidder

  Smagfulde godbidder til hunde i alle størrelser og aldre

  En lækker hundegodbid skal være spændende og smagfuld. Den lækre godbid til hunden er uundværlig til træning, gåturen, jogging eller til alm. belønning i dagligdagen. Hos Tvillinghøj finder du godbidder til alle hunde i alle aldre og størrelser. Vi har korn- og glutenfri hundegodbidder, godbidder der er fremstillet af tørret kød, godbidder til hunde uden farvestoffer og konserveringsmidler samt bløde hundegodbidder. Leder du efter den perfekte godbid – så finder du den hos Tvillinghøj.

  Godbidder til alle behov

  Hos Tvillinghøj finder du hundegodbidder fra mange forskellige leverandører som f.eks. KW, Tikki, og WOOLF og i mange forskellige prisklasser. Til hundeejeren der bruger mange godbidder har vi 3 kg poser med lækre hundegodbidder med smag af enten kylling, fisk eller okse. Flere af vores godbidder kommer i praktiske spande eller i poser med genluk. WOOLF godbidder er fremstillet af tørret kød og er uden konserveringsmidler samt farvestoffer, og flere af vores godbidder fra bla. Tikki og KW er korn- og glutenfri. Vi har hundegodbidder til som er tilpasset til små hunde samt hvalpe og godbidder til store hunde. Alle vores godbidder kan klippes eller brækkes i mindre stykker hvis dette ønskes.

  Gode råd fra hundetræneren

  Til træning og gåturen er det en god ide at have flere små forskellige godbidder med. Det er vigtigt at godbidderne er let at komme til for hundeføreren, enten i en let tilgængelig lomme eller i en godbidtaske.

 • Naturlige...
 • Ficcaro

  Lækre godbidder uden nogen form for tilsætningsstoffer og farvestoffer. Ficcaro er korn og glutenfri godbidder som din hund vil elske. Ficcaro er desuden fri for sorbitol. Sorbitol er en sukkeralkohol, der anvendes som sødemiddel i stedet for sukker i mange godbidder. Men sorbitol er ikke så sødt, så meget er nødvendigt for at erstatte sukker. Sorbitol er et kunstigt tilsætningsstof. I store mængder kan det forårsage alvorlige fordøjelsesproblemer.

  Godbidderne er perfekte til træning og fedter ikke i lommen.

 • POOCH & MUTT

  Super lækre godbidder og snacks fra POCH & MUTT! POCH & MUTT vil kun dit kæledyr det aller bedste og deres produkter indeholder derfor alle ingredienser der kan forbedre din hunds trivsel.

  Hos POCH & MUTT finder du blandt andet små kiks til hunde i alle størrelser. Der er mange varianter og helt sikkert noget for din hund!

  P&M Calm & Relax indeholder bla. kamille som er fremme afslapning.
  P&M Fresh Breath indeholder kylling, persille, pebermynteolie og cikorie som giver en frisker ånde og bedre fordøjelse.
  P&M Puppy Development indeholder kylling, hørfrø og cikorie. Disse ingredienser har en god indvirkning på hvalpens udvikling af hjernen, og har en god indvirkning på fordøjelses systemet.
  P&M Health & Digestion indeholder kylling, persille, kul og cikorie. Disse ingredienser fremmer en god fordøjelse.
  P&M Move Easy indeholder hørfrø, hybenrose og yucca. Disse ingredienser har en possitiv effekt på hundens led og mobilitet.
  P&M Feel Good indeholder mange lækre ting som din hund vil elske! Men det specielle ved denne pakke er at for hver gang der sælges Feel Good godbidder, donere fabrikken et beløb til velgørenhedsorganisationer, der redder hunde i nød.
  P&M Brain & Train godbidder indeholder kylling, Ginko Biloba og kokosolie. Disse ingredienser er med til at forbedre koncentrationen og hukommelsen
  P&M Peanut Butter godbidder er vegetariske velsmagende godbidder, som hundene elsker. Peanut butter er kilde til sunde fedtstoffer, proteiner og b-vitaminer.

  POCH & MUTT har også 3 velsmagende kornfrie udgaver:

  P&M Calming Crunchies Grain Free indeholder 75% britisk andekød, kamille, lavendel, præbiotika, b-viatmin og L-tryptophan. Kamille er traditionelt set brugt til at fremme afslapning, og L-tryptophan hjælper til at danne serotonin, 'feel good' neurotransmitter.
  P&M Sensitive Salmon Grain Free er lavet på blandt anden 75% skotsk laks, og godbidderne er rige på præbiotika, omega 3, antioxidanter, vitaminer og mineraler.
  P&M Daily Dental Grein Free indeholder 75% britisk kyllingkød, pebermynte, persille, præbiotika og citrus ekstrakt. Præbiotika, persille og pebermynte kan have en positiv effekt på frisk ånde og et sundt fordøjelessystem.

  Skal din hund forkæles med en lækker stick så har POCH & MUTT også løsningen.
  Alle strænger er koldpresset for at bevare den naturlige smag og næringsstofferne fra de lækre råvarer.

  Chews fra POCH & MUTT er alle uden hvede, majs, soya og kunstige smags- og farvestoffer.
  Vælg imellem de 3 lækre varianter:
  Duck Delight Chews
  Tasty Turkey Chews
  Perfect Pork Chews

 • WOOLF/PERRITO

  Din hund fortjener godbidder fra WOOLF
  WOOLF er lækre, sunde og 100% naturlige godbidder til hunden. WOOLF fås som hundegodbidder og hundesnacks med længere tyggetid. Begge slags er helt uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer og farvestoffer. Alle WOOLF snacks og godbidder er rig på naturlige, kvalitetsrige proteiner og laves helt uden brugen af korn. Det gør godbidden let at fordøje og allergivenlig. WOOLF godbidder har en kraftig smag af kød, som hunde elsker – hvad enten det er som en lille hundesnack eller som en godbid til træning, gåturen eller jogging.

  Hos Tvillinghøj finder du et bredt udvalg af WOOLF godbidder
  WOOLF godbidder kommer som standard udskåret i tern. Men har du en mindre hund eller hvalp, er de også lette at klippe- eller brække over i endnu mindre bider. Alle WOOLF hundegodbidder og hundesnacks er lækre og velduftende. Hos Tvillinghøj finder du WOLF godbidder i mange forskellige smagsvarianter, herunder bl.a. kanin, lam, and, kylling, torsk, laks, samt blåbær og tranebær.
  Din hund trives godt, når den får godbidder med en afbalanceret kombination af kød, fibre og proteiner. Lam, and, kanin, kylling og fisk er alle gode proteinkilder. Blåbær er sunde for hunden, da de har et særligt lavt fedtindhold, et højt C-vitaminindhold samt fiberindhold - hvilket giver hunden et forhøjet niveau af antioxidanter i blodet.
  Foretrækker du derimod at give din hund en WOOLF tyggesnack anbefaler vi den variant, der er lavet af hestehud omsvøbt med kylling. Summa summarum; WOOLF har alt det, som din hund vil elske!

  Gode råd fra hundetræneren
  Ved træning og gåturen er det en fordel at bruge godbidder som din hund ikke skal bruge lang tid på at tygge. WOOLF hundegodbidder er bløde og har en stærk kødsmag, som din hund vil elske at arbejde for at sætte tænderne i. Poserne er forsynet med en lynlås og kan derfor let lukkes igen og gemmes i køleskabet til næste træningssession

 • Rigtig hundemad

  Vores snacks fra rigtig hundemad lever op til alle vores krav om kun det bedste er godt nok til vores hunde. Alle snacks er fra Europa, hvor der er skrap kontrol med kødet. Alle snacks fra Rigtig hundemad er uden nogen form for kemi og er 100 % naturlige. Din hund vil elske dem.

  Der findes mange forskellige snacks fra Rigtig hundemad og hos os finder du energistænger, kallun, oksehud, lam og meget mere. Til hunden der elsker at tygge anbefaler vi vores ekstra hånd oksehud og oksehud med hår der vil rense din hunds tænder og dens fordøjelsessystem .

 • Tyggeben
pr. side
Viser 1 - 12 af 77
Viser 1 - 12 af 77