Tilbud

  • Rund, stor

    Sendes fragtfrit med postnord B-post...

    134,10 kr -10% 149,00 kr
WOOLF/PERRITO

Din hund fortjener godbidder fra WOOLF
WOOLF er lækre, sunde og 100% naturlige godbidder til hunden. WOOLF fås som hundegodbidder og hundesnacks med længere tyggetid. Begge slags er helt uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer og farvestoffer. Alle WOOLF snacks og godbidder er rig på naturlige, kvalitetsrige proteiner og laves helt uden bru...

Din hund fortjener godbidder fra WOOLF
WOOLF er lækre, sunde og 100% naturlige godbidder til hunden. WOOLF fås som hundegodbidder og hundesnacks med længere tyggetid. Begge slags er helt uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer og farvestoffer. Alle WOOLF snacks og godbidder er rig på naturlige, kvalitetsrige proteiner og laves helt uden brugen af korn. Det gør godbidden let at fordøje og allergivenlig. WOOLF godbidder har en kraftig smag af kød, som hunde elsker – hvad enten det er som en lille hundesnack eller som en godbid til træning, gåturen eller jogging.

Hos Tvillinghøj finder du et bredt udvalg af WOOLF godbidder
WOOLF godbidder kommer som standard udskåret i tern. Men har du en mindre hund eller hvalp, er de også lette at klippe- eller brække over i endnu mindre bider. Alle WOOLF hundegodbidder og hundesnacks er lækre og velduftende. Hos Tvillinghøj finder du WOLF godbidder i mange forskellige smagsvarianter, herunder bl.a. kanin, lam, and, kylling, torsk, laks, samt blåbær og tranebær.
Din hund trives godt, når den får godbidder med en afbalanceret kombination af kød, fibre og proteiner. Lam, and, kanin, kylling og fisk er alle gode proteinkilder. Blåbær er sunde for hunden, da de har et særligt lavt fedtindhold, et højt C-vitaminindhold samt fiberindhold - hvilket giver hunden et forhøjet niveau af antioxidanter i blodet.
Foretrækker du derimod at give din hund en WOOLF tyggesnack anbefaler vi den variant, der er lavet af hestehud omsvøbt med kylling. Summa summarum; WOOLF har alt det, som din hund vil elske!

Gode råd fra hundetræneren
Ved træning og gåturen er det en fordel at bruge godbidder som din hund ikke skal bruge lang tid på at tygge. WOOLF hundegodbidder er bløde og har en stærk kødsmag, som din hund vil elske at arbejde for at sætte tænderne i. Poserne er forsynet med en lynlås og kan derfor let lukkes igen og gemmes i køleskabet til næste træningssession

Mere

WOOLF/PERRITO 2 varer

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2