Forår/Sommer

Et stort udvalg af produkter til hunde perfekt til forår og sommer
I denne kategori finder du et udvalg af vores populære forår/sommer produkter til hunde. Der er lagt vægt på produkter, som kan tages med på tur, og du finder derfor et stort udvalg af på-tur-skåle. Vi har skåle til hunde i gummi der kan foldes sammen, hundeskåle i stof ...

Et stort udvalg af produkter til hunde perfekt til forår og sommer
I denne kategori finder du et udvalg af vores populære forår/sommer produkter til hunde. Der er lagt vægt på produkter, som kan tages med på tur, og du finder derfor et stort udvalg af på-tur-skåle. Vi har skåle til hunde i gummi der kan foldes sammen, hundeskåle i stof og skåle i stål der kan sættes fast på hundeburet. Vi har sæt med vandskåle, foderskåle og foderbeholdere.
Ønsker du at beskytte hunden mod lopper og flåter, har vi flere hundeshampoo mærker og flåttange.

Kendte mærker til gode priser
Skal hunden beskyttes mod utøj som lopper og flåter? Få effektivt fjernet lopper og flåter ved hjælp af loppeshampoo og utøjs spray til hjemmet. Vi har flere forskellige mærker som f.eks. Biolop, Animology og B&B. Leder du efter loppeshampoo til hunde eller katte uden giftstoffer er B&B Petguard dit produkt. B&B Petguard loppespray er økologisk og 100% giftfrit for mennesker og dyr, men bekæmper lopper og lus effektivt.
Har hunden rullet sig i noget ildelugtende har vi Fox Poo hundeshampoo, som effektivt fjerner dårlig lugt fra hundens pels.
Du finder også et stort udvalg af godbidstasker, legetøj fra f.eks. Chuckit og Kong, samt kølemåtter og køledækken til hunde.

Gode råd fra hundetræneren

På gåturen er det en god ide at have godbidder med i en praktisk godbidstaske, der er let at komme til. På de varme dage vil din hund elske et køledækken fra f.eks. Ruffwear eller en kølemåtte, som også er let at have med til træning. Et loppeangreb er meget svært at komme af med og flåter kan være svære at finde i pelsen, vælg derfor en beskyttelse til din hund og kat der dækker den godt ind.

Mere

Forår/Sommer 42 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 42
Viser 1 - 12 af 42