Forår/Sommer

Et stort udvalg af produkter til hunde perfekt til forår og sommer
I denne kategori finder du et udvalg af vores populære forår/sommer produkter til hunde. Der er lagt vægt på produkter, som kan tages med på tur, og du finder derfor et stort udvalg af på-tur-skåle. Vi har skåle til hunde i gummi der kan foldes sammen, hundeskåle i stof og skåle i...

Et stort udvalg af produkter til hunde perfekt til forår og sommer
I denne kategori finder du et udvalg af vores populære forår/sommer produkter til hunde. Der er lagt vægt på produkter, som kan tages med på tur, og du finder derfor et stort udvalg af på-tur-skåle. Vi har skåle til hunde i gummi der kan foldes sammen, hundeskåle i stof og skåle i stål der kan sættes fast på hundeburet. Vi har sæt med vandskåle, foderskåle og foderbeholdere.
Ønsker du at beskytte hunden mod lopper og flåter, har vi flere hundeshampoo mærker og flåttange.

Kendte mærker til gode priser
Skal hunden beskyttes mod utøj som lopper og flåter? Få effektivt fjernet lopper og flåter ved hjælp af loppeshampoo og utøjs spray til hjemmet. Vi har flere forskellige mærker som f.eks. Biolop, Animology og B&B. Leder du efter loppeshampoo til hunde eller katte uden giftstoffer er B&B Petguard dit produkt. B&B Petguard loppespray er økologisk og 100% giftfrit for mennesker og dyr, men bekæmper lopper og lus effektivt.
Har hunden rullet sig i noget ildelugtende har vi Fox Poo hundeshampoo, som effektivt fjerner dårlig lugt fra hundens pels.
Du finder også et stort udvalg af godbidstasker, legetøj fra f.eks. Chuckit og Kong, samt kølemåtter og køledækken til hunde.

Gode råd fra hundetræneren

På gåturen er det en god ide at have godbidder med i en praktisk godbidstaske, der er let at komme til. På de varme dage vil din hund elske et køledækken fra f.eks. Ruffwear eller en kølemåtte, som også er let at have med til træning. Et loppeangreb er meget svært at komme af med og flåter kan være svære at finde i pelsen, vælg derfor en beskyttelse til din hund og kat der dækker den godt ind.

Mere

Forår/Sommer 25 varer

Underkategorier

 • Køle

  Her finder du vores udvalg af køletæpper, kølehalsbånd og køledækkener. Vi har køletæpper i flere farver som lilla, blå, turkis og flerfarvet og i forskellige størrelser så du kan finde netop til der passer dit behov. Køletæppet er ideelt her i den varme tid både til hjemmet, bilen og på turen, det er endda godt at bruge som underlag til ens laptop.

  Vores kølehalsbånd og køledækkener sørger for at holde din hund kølig, er er godt at bruge på gåturen, til træning eller hvis hunden bare gerne vil have det køligere.

 • Utøjsbekæmpelse

  Her finder du vore produkter til bekæmpelse af utøj som f.eks. flåter og lopper uden brug af gift. Vi har produkter fra bla. Anibio, B&&, KW og Animology. Alle vores produkter bekæmper utøj uden brug af gift.

  Hos Tvillinghøj finder du også vedhæng til at sætte i hundens halsbånd der holder lopper og flåter væk. Skulle uheldet være ude og det også muligt at købe flåttang der kan tage både små og store flåter.

  Det er altid en god ide at have en flåttang med tur, samt have sølvvand eller sølvsalve i hjemme og smøre dette på så snart flåten er fjernet, da dette mindsker risikoen for infektion og irritation i hunden. 

 • Legetøj

  Her finder du vores sommerhits til leg i haven, på turen eller på stranden. Næsten alt legetøj i denne kategori kan flyde og er perfekt til leg på f.eks. stranden.

  Har din hund tendens til ikke at drikke nok i varmen, anbefaler vi at give den legetøj der har suget vand til sig, som vi frigives når hunden tygger på legetøjet.

 • Til gåturen

  I denne kategori finder du vores foldeskåle, på tur flasker og anti skvulp skåle. Vi har også redningsvest til hund fra Ruffwear og lækre godbidstasker der er perfekte til jeres sommer eventyre.

pr. side
Viser 1 - 12 af 25
Viser 1 - 12 af 25